Livrare

Pentru produsele regăsite în stoc, după confirmarea comenzii, livrarea durează aproximativ:

  • 2-10 zile lucrătoare pentru comenzile plasate în timpul săptămânii sau în weekend

  • pentru restul produselor, termenul de livrare este stabilit în momentul confirmării comenzii.

În cazul modificării termenului de livrare, veți fi informat telefonic sau prin e-mail.

Majoritatea produselor se livrează prin agențile de curierat Urgent Cargus si Fan Curier.

Produsele cu o valoare a comenzi ce depaseste 200 lei beneficiaza de transport gratuit pe teritoriul Romaniei, pentru o valoare mai mica se percep costuri de transport.

Returnare

Returnarea produselor Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanţa Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, aveţi dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanţă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă transmisă prin e-mail.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepţia costurilor livrării, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind un tranfer bancar; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Expediaţi produsele fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.

Toate produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeaşi stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenţii neautorizate sau care au fost deteriorate de către dvs. : au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoţite de toate accesoriile.

Trebuie să returnati produsele în ambalajul original, însoţite de etichetele iniţiale, intacte şi toate documentele cu care au fost livrate


Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.