Pat pentru animale de companie Soffy Kiss - cm
Pat pentru animale de companie Soffy Kiss - cm
Pat pentru animale de companie Soffy Kiss - cm
Pat pentru animale de companie Soffy Kiss - cm

Pat pentru animale de companie Soffy Kiss - cm

Econ
478,00 lei
Cu TVA

Pat ortopedic în formă de pernă pentru animale de companie, umplut cu granule de latex 100% de calitate superioară, perfect pentru confortul și sănătatea prietenului tău blănos. Acest pat pentru animale de companie este prevăzut cu husă detașabilă din material impermeabil și textil ușor de spălat, asigurând o curățare rapidă și eficientă. Husa interioară din material nețesut adaugă un strat suplimentar de protecție și confort. Oferă un sprijin stabil pentru coloana vertebrală și articulații, formând totodată o barieră termică între animalul de companie și podea, fără a reține căldura în exces.

Lățime - 30/ 50/ 70/ 90

Lungime -110/ 90/ 50/ 70

Tapiţerie - Terra 26 maro/ Terra 28 gri

Alege-ti dimensiuni:

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMIȘTE MAI MULT
-10% reducere dacă cumpărați ORICE 2 produse
-30% reducere dacă cumpărați ORICE 3 sau mai multe produse

 

Pat Ortopedic Premium pentru Animale de Companie - Ideal pentru Câini și Pisici

Descoperă luxul suprem și îngrijește-ți prietenul blănos cu patul nostru ortopedic premium pentru animale de companie. Acest pat ortopedic este conceput special pentru câini și pisici, garantând un confort de neegalat și un sprijin stabil pentru coloana vertebrală și articulații. Latexul din care este produs formează o barieră termică între animalul de companie și podea fără să încingă. Patul este adaptat obiceiurilor de dormit și nevoilor animalelor cu blană, fiind fabricat din materiale ecologice și durabile.

Caracteristici Cheie ale Patului Ortopedic Premium pentru Animale de Companie

 • Latex 100%
 • Husă de Lux
 • Suport Ortopedic
 • Husă Impermeabilă
 • Ușor de Spălat
 • Aerisit și Izolant
 • Durabil și Ecologic
 • Husă de Înalta Calitate

Siguranța este primordială. Materialul textil pentru patul ortopedic pentru câini și pisici este tratat pentru a avea proprietăți impermeabile, protejând împotriva vărsărilor accidentale. De asemenea, este neinflamabil, adăugând o protecție suplimentară pentru animalul tău de companie. O altă caracteristică importantă este întreținerea ușoară a textilului, conceput pentru a îndepărta cu ușurință părul și blana doar prin spălare.

Spuma de Latex

Latexul este un fluid lăptos alb, constând din particule de cauciuc emulsionate în apă. Datorită proprietăților sale alcaline, latexul și spuma de latex sunt materiale antialergice și antiacariene. Caracterizate prin elasticitate și rezistență ridicată, acestea sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii. Spuma de latex obținută din acest material, în combinație cu latexul natural, este utilizată pe scară largă la fabricarea produselor de dormit, cum ar fi saltelele și pernele. Structura sa celulară deschisă permite aerului să circule, aerisind salteaua și prevenind încingerea.

Biodegradabilă și Inofensivă

Spuma de latex din produsele noastre a fost testată și certificată în conformitate cu Oeko-Tex® Standard 100 din Germania, asigurând absența substanțelor dăunătoare sănătății. Este certificată ca fiind de CLASA I, recomandată chiar și pentru produsele destinate copiilor.

Alege patul ortopedic premium pentru animale de companie, ideal pentru câini și pisici, și oferă-i prietenului tău blănos confortul și sprijinul de care are nevoie!

ML-29179---90x110

S-ar putea sa-ti placa

3 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.