• Transport Gratuit !
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...
Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory -...

Saltea Bamboo 7 - saltea cu Мemory - 20 cm

1.715,00 lei
cu TVA
  • Husa din materiale textile din bambus special matlasate 
  • Spuma poliuretanica cu 7 zone de 12 cm
  • Spuma HR inalta de 4 cm
  • Fermitate intermediara/Ferma
  • Spuma de memorie sensibila la caldura de 2 cm
  • Husa cu fermoar si banda 3D pe marginile saltelei.
  • Inaltime ~ 20 cm
  • Husa interioara din bumbac

Alege-ti dimensiuni:
Comenzi si asistenta clienti 0373747646

Descriere

Salteaua Bamboo 7 este o saltea de lux cu o inaltime de 20 cm. Salteaua se remarca prin corpul sau de 3 straturi formate din: 7 zone de spuma poliuretanica de inalta densitate profilata, o spuma HR extrem de elastica si un strat de spuma de memorie. Husa interioara a saltelei este din bumbac si pastreaza miezul protejat de influentele exterioare. Salteaua este imbracata intr-o husa din material de bambus de lux, ce contine fire de bambus, cu fermoar atasat la saltela pentru indepartarea si spalarea usoara, precum si o banda 3D pentru o mai buna aerisire a saltelei. Salteaua este livrata sub forma de rulou.

Husa saltelei este confectionata din tesatura de bambus ce contine fire de bambus.

Pe saltea este cusut un fermoar pentru a va ajuta sa indepartati usor husa si sa o spalati atunci cand este necesar. Se recomanda spalarea acesteia la o temperature de 30 de grade, fara uscator sau cea mai buna optiune este curatarea profesionala.

In plus fata de fermoar, husa este cusuta cu o banda respirabila 3D pe toata lungimea si latimea saltelei, ceea ce permite miezul saltelei sa „respire”, fara a pastra microorganismele nedorite, impiedicand aparitia mucegaiului si a mirosului neplacut.

Nucleul saltelei este pe trei straturi, tehnologia fiind unica in urma rezultatului anilor de cercetare a somnului de lunga durata.

Cele 7 zone de confort sunt proiectate pentru partile principale ale corpului care pun cea mai mare presiune pe saltea. Ideea lor este de a mentine corpul in postura corecta, nu pentru a exercita o presiune excesiva, ci pentru a-si distribui greutatea uniform.

Pe cealalta parte a saltelei, se afla spuma de memorie sensibila la caldura de 2 cm, iar sub aceasta se afla spuma HR de inalta elasticitate. Daca alegeti sa dormiti pe parte cu spuma de memorie, veti simti o idee mai moale decat pe cea cu spuma profilata cu 7 zone, si aceasta este cea mai buna alegere. Memorizarea spumei prin copierea curbelor corpului creeaza o senzatie de delicatete, stratul suplimentar de spuma HR contribuind la pozitionarea corecta a corpului.

Pe ambele parti ale saltelei, obtineti 100% ortopedie prin:

Partea A - spuma profilata cu 7 zone, avand o fermitate medie spre ferma

Partea B - spuma de memorie de 2 cm are o fermitate medie

Puteti transforma salteaua in functie de preferintele dvs., obtinand astfel doua senzatii diferite intr-o singura saltea.

Salteaua este livrata sub forma de rulou pentru un transport mai usor, iar dupa despachetare trebuie sa asteptati 24 de ore inainte de a fi folosita.

Detalii ale produsului

Structura
Spuma HR
Spuma Memory
Spuma Poliuretanica
Nivel de fermitate
Ferma
Fermitate medie
Inaltime
20 cm
Costuri livrare
Livrare Gratuita
Termen de garantie
8 ani
Proprietati
7 zone de confort
Fata Vara-Iarna
Husa Detasabila ( cu fermoar )
Ortopedica

Reviews

No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie: