• Transport Gratuit !
  • -30%
Topper Latex Natural - 8 cm
Topper Latex Natural - 8 cm
Topper Latex Natural - 8 cm

Topper Latex Natural - 8 cm

621,60 lei 888,00 lei -30%
cu TVA
Oferta expira in

NUCLEU DIN LATEX

  • 100% spuma de latex
  • 7 zone de confort

HUSĂ EXTERIOARĂ

  • Husa detașabilă cu fermoar
  • mânere
  • țesătura tricotată – 100% bumbac

HUSA INTERIOARĂ

  • bumbac
Alege-ti dimensiuni:
Comenzi si asistenta clienti 0373747646

Descriere

LATEX NATURAL ȘI SPUMA DE LATEX

Latexul natural este un lichid alb lăptos, extras din arborele de cauciuc Hevea Brasiliensis, care este cultivat în plantațiile tropicale. Este format din particule de cauciuc (aproximativ 40%), apă și alte câteva ingrediente în cantități minime – rășini, zaharuri și  altele. Datorită elasticității ridicate, latexul natural este utilizat pentru producerea tălpilor pentru încălțăminte, baloane, mănuși, prezervative, saltele, perne etc. De fapt, este cel mai bun produs pentru confecționarea saltelei, datorită caracteristicilor specifice ale spumei de latex obținut din acesta – elasticitate, rezistență, anti-alergie și lipsa substanțelor nocive. O altă caracteristică a spumei de latex este structura celulară deschisă. Acest lucru determină capacitatea sa de “a respira”, adică permite aerului să circule, aerisește salteaua, prevenind astfel încingerea.

BIODEGRADABILĂ ȘI INOFENSIVĂ

Spuma de latex din produsele a fost testată și certificată în ceea ce privește lipsa substanțelor dăunătoare sănătății, în conformitate cu Oeko-Tex® Standard 100 din Germania. Este certificată ca fiind de CLASA I – recomandată chiar și pentru produsele destinate copiilor.

DENSITATE ȘI ELASTICITATE MAI MARE

Topper Natura este o soluție ideală pentru oricine caută să îmbunătățească  confortul saltelei vechi, fără a fi nevoie să-o înlocuiască.

Fabricată din latex natural cu șapte zone ortopedice, care oferă suport adecvat pentru coloana vertebrală. Echipat cu husă detașabilă (bumbac 100 % Organic cotton) cu fermoar pentru spălare ușoară.

Datorită proprietăților naturale alcaline ale latexului, salteaua oferă un mediu antibacterian și antialergic, pentru a vă simți relaxați și proaspeți în fiecare dimineață. .

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

7 alte produse in aceeasi categorie: