9 avantaje (si nu numai) ale saltelelor din Latex

Avantajele unei saltele din latex: care sunt avantajele și dezavantajele unei saltele din latex? Este o întrebare comuna adresată de clienții care caută o saltea de acest tip. Dacă vă gândiți la o saltea din latex ar trebui să luați în considerare avantajele și dezavantajele unei astfel de saltele.

Read more
Saltele Latex
2132 views

Care sunt saltelele cele mai potrivite pentru corpul nostru?

Dormitul pe saltele nepotrivite poate duce la dureri de spate sau agravarea acestei afectiuni.O saltea ergonomica buna se ingrijeste de pozitia corpului in timpul somnului,relaxeaza muschii,iar in majoritatea cazurilor ofera un somn sanatos si benefic.

Read more
Saltele
3844 views

15 moduri dovedite de a vă îmbunătăți somnul

Somnul este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii noastre-sanatate si longevitate, si totusi este din ce in ce mai neglijat in societatea secolului al XXI-lea. Insomnia duce la consecinte devastatoare: Alzheimer, cancer, obezitate, diabet; exista legaturi cauzale foarte puternice cu privarea de somn. Matthew Walker, un expert de frunte in cercetarea somnului, il descrie ca un punct de cotitura in viata noastra care ne determina capacitatea si succesul. In timpul prelegerii sale la Universitatea din Berkeley, California, a intocmit o lista de pasi care ne-ar conduce la un somn mai echilibrat.

Read more
Saltele Latex
1143 views

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.