Cearșaf -  cm

Cearșaf - cm

Econ
122,00 lei
Cu TVA

Cearșafurile noastre din bumbac satinat oferă un lux inegalabil și confort răcoritor datorită bumbacului 100% și tratamentului de mercerizare. Cu o densitate mare a firelor și o tehnologie avansată de torsionare, materialul este extrem de durabil și rezistent la uzură. Imprimarea reactivă asigură culori vibrante și durabile, chiar și după numeroase spălări la 40 ℃.

  • Compoziție: 100% bumbac, 83 fire / cm2, 130 g / m2, imprimare reactivă, contractare 2%, mercerizat
  • Lățime - 120/ 150/ 180/ 200/ 220/ 240
  • Lungime - 220/ 240 cm
  • Culoare - Popart, Alb, Alb dungat, Glamour, Roz pal
Alege-ti dimensiuni:

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMIȘTE MAI MULT
-10% reducere dacă cumpărați ORICE 2 produse
-30% reducere dacă cumpărați ORICE 3 sau mai multe produse

 

Cearșafurile noastre sunt confecționate din bumbac satinat, un material recunoscut pentru luxul său deosebit în realizarea lenjeriilor de pat. Utilizăm 100% bumbac, ceea ce asigură o senzație răcoroasă și minimizează transpirația în timpul nopții.

Bumbacul satinat se distinge prin moliciunea și strălucirea sa, datorită unui tratament special numit „mercerizare”. Acest proces implică umflarea și întinderea firelor, rezultând în creșterea strălucirii și a capacității de absorbție a pigmenților în timpul vopsirii.

Un alt beneficiu major al bumbacului satinat este densitatea sa mare, de 83 fire pe cm², conferindu-i o durabilitate superioară și o contracție minimă la spălare (până la 2%).

Tehnologia specifică de torsionare a firelor, cu patru fire înfășurate într-unul, adaugă un plus de rezistență materialului.

Modelele lenjeriilor de pat sunt realizate prin imprimare reactivă, cea mai avansată tehnologie în domeniu. Aceasta asigură culori intense și strălucitoare, care rezistă la spălare chiar și la temperaturi ridicate.

Recomandăm spălarea la o temperatură de 40 ℃

ML-21559---240x240

S-ar putea sa-ti placa

5 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.