Față de pernă -  cm

Față de pernă - cm

28,00 lei
Cu TVA
  • Compoziție: 100% bumbac, 83 fire / cm^2, 130 g / m^2, imprimare reactivă, contractare 2%, mercerizat
  • Lățime - 50cm 
  • Lungime - 70cm
  • Culoare: Popart, Alb, Alb dungat, Glamour, Roz pal
Alege-ti dimensiuni:

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMIȘTE MAI MULT
-10% reducere dacă cumpărați ORICE 2 produse
-30% reducere dacă cumpărați ORICE 3 sau mai multe produse

 

Fețele de pernă sunt realizate din bumbac satinat, un material premium utilizat pentru lenjeriile de pat. Acest tip de bumbac este fabricat din fibre 100% naturale, care previn supraîncălzirea și reduc transpirația în timpul somnului.

Un aspect remarcabil al bumbacului satinat este finețea și strălucirea sa, obținute printr-un proces special de „mercerizare”. Acesta implică umflarea și întinderea fibrelor, conferindu-le un aspect sănătos și strălucitor, și permițând o absorbție mai eficientă a pigmentilor în timpul colorării materialului.

Un alt beneficiu al bumbacului satinat este densitatea sa mare, de 83 de fire pe cm², care asigură o rezistență sporită la uzură și o contracție minimă la spălare (până la 2%).

O caracteristică esențială este tehnologia specifică de torsionare a firelor, unde patru fire sunt răsucite împreună, adăugând o rezistență suplimentară materialului.

Imprimeurile pentru lenjeriile de pat sunt realizate prin tipărire reactivă, cea mai avansată tehnologie de imprimare. Aceasta garantează culori vii și durabile, care rezistă chiar și la spălări la temperaturi ridicate.

Temperatura recomandată pentru spălare: 40 ℃

ML-21550---50x70

5 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.