Plic pentru lenjerie de pat -  cm

Plic pentru lenjerie de pat - cm

Econ
176,00 lei
Cu TVA

Plicurile de lenjerie de pat sunt confecționate din bumbac satinat, un material luxos care asigură confort și reducerea transpirației. Datorită tratamentului de mercerizare, bumbacul devine mai moale și mai strălucitor, cu o absorbție excelentă a culorilor. Cu o densitate de 83 fire/cm² și tehnologia de torsionare, aceste plicuri oferă durabilitate și rezistență sporită.

  • Compoziție: 100% bumbac, 83 fire / cm2, 130 g / m2, imprimare reactivă, contractare 2%, mercerizat
  • Lățime -150/ 160/ 180/ 200cm
  • Lungime - 200 / 220 cm
  • Culoare: Popart, Alb, Alb dungat, Glamour, Roz pal
Alege-ti dimensiuni:

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMIȘTE MAI MULT
-10% reducere dacă cumpărați ORICE 2 produse
-30% reducere dacă cumpărați ORICE 3 sau mai multe produse

 

Plicurile de lenjerie de pat sunt realizate din bumbac satinat, unul dintre cele mai luxoase materiale pentru lenjerie. Acestea sunt confecționate din 100% fibre de bumbac, care previn supraîncălzirea și reduc transpirația în timpul somnului.

Bumbacul satinat se distinge prin moliciunea și strălucirea sa, datorită unui tratament special numit "mercerizare". Acest proces face ca fibrele să se umfle și să se întindă, oferindu-le mai multă sănătate și strălucire, și permițând o absorbție mai eficientă a pigmenților în timpul colorării.

Un alt avantaj al bumbacului satinat este densitatea mare a firelor – 83 fire/cm², ceea ce îi conferă o rezistență ridicată la uzură și o contracție scăzută în timpul spălării (până la 2%).

O caracteristică importantă este tehnologia specifică de torsionare a firelor – patru fire răsucite într-unul singur, adăugând astfel o durabilitate suplimentară materialului.

Imprimeurile de pe plicurile de lenjerie de pat sunt realizate prin tipărire reactivă, cea mai modernă și calitativă tehnologie de imprimare. Aceasta oferă culori vii și strălucitoare, cu o rezistență mare la spălare, chiar și la temperaturi ridicate.

Temperatura recomandată de spălare: 40 ℃.

ML-21790---150x220

S-ar putea sa-ti placa

5 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.