Cearșaf cu elastic - 20 cm

Cearșaf cu elastic - 20 cm

Econ
155,00 lei
Cu TVA
  • Compoziție: 100% bumbac, 83 fire / cm2, 130 g / m2, imprimare reactivă, contractare 2%, mercerizat
  • Lățime - 80/ 90/ 100/120/ 150/ 160/ 170/ 180/ 190cm
  • Lungime - 190/ 200cm
  • Înălțime - 20 cm
  • Culoare: Popart, Alb, Alb dungat, Glamour, Roz pal
Alege-ti dimensiuni:

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMIȘTE MAI MULT
-10% reducere dacă cumpărați ORICE 2 produse
-30% reducere dacă cumpărați ORICE 3 sau mai multe produse

 

Cearșafuri cu Elastic din Bumbac Satinat: Confort și Eleganță

Cearșafurile cu elastic sunt alegerea perfectă pentru cei care caută confort și eleganță în lenjeriile de pat. Confectionate din bumbac satinat, un material recunoscut pentru rafinamentul său, aceste cearșafuri oferă o experiență de somn superioară.

Beneficiile Cearșafurilor cu Elastic din Bumbac Satinat

Material Premium: Cearșafurile cu elastic sunt realizate din bumbac 100%, un material care previne supraîncălzirea și reduce transpirația pe durata somnului.

Moliciune și Strălucire: Bumbacul satinat este renumit pentru moliciunea și strălucirea sa. Aceste proprietăți sunt obținute printr-un proces special numit "mercerizare". În acest proces, firele de bumbac sunt umflate și întinse, devenind mai rezistente și capabile să absoarbă mai eficient pigmenții în timpul vopsirii.

Durabilitate Ridicată: Un alt avantaj al bumbacului satinat este densitatea mare a firelor – 83 fire/cm², ceea ce conferă cearșafurilor o durabilitate excepțională și o contracție minimă în timpul spălării (până la 2%).

Tehnologie Avansată: Cearșafurile cu elastic beneficiază de o tehnologie specifică de torsionare a firelor - patru fire pe unul, care adaugă o rezistență sporită materialului.

Imprimare Reactivă de Înaltă Calitate: Modelele țesăturilor sunt obținute prin imprimare reactivă, cea mai modernă și de înaltă calitate tehnologie de imprimare. Aceasta asigură culori intense și strălucitoare, rezistente la spălări frecvente și temperaturi ridicate.

Recomandări pentru Întreținere

Pentru a menține calitatea și durabilitatea cearșafurilor cu elastic, se recomandă spălarea la o temperatură de 40℃.

Alege cearșafuri cu elastic din bumbac satinat pentru un somn confortabil și o lenjerie de pat care combină eleganța cu durabilitatea.

ML-22514-20--190x200

S-ar putea sa-ti placa

6 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.