Set lenjerii de pat - cm
Set lenjerii de pat - cm
Set lenjerii de pat - cm
Set lenjerii de pat - cm
Set lenjerii de pat - cm
Set lenjerii de pat - cm

Set lenjerii de pat - cm

Econ
262,00 lei
Cu TVA

Transformă-ți dormitorul cu lenjerie de pat din bumbac satinat 100%, oferindu-i un aspect luxos și confortabil. Bumbacul satinat, cu densitate ridicată și tehnologie avansată de imprimare, asigură lenjerie de pat durabilă și strălucitoare. Tratamentele speciale ale fibrelor conferă lenjeriei de pat o textură fină și o rezistență excelentă la spălare. Alege lenjerie de pat de înaltă calitate pentru un somn relaxant și o estetică sofisticată.

 • Compoziție: 100% bumbac, 83 fire / cm^2, 130 g / m^2, 130 gr/m^2, imprimare reactivă, contractare 2%, mercerizat
 • Set din - 3 bucăţi/ 4 bucăţi/ 5 bucăţi
 • Culoare: Popart, Glamour
Alege-ti dimensiuni:

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMIȘTE MAI MULT
-10% reducere dacă cumpărați ORICE 2 produse
-30% reducere dacă cumpărați ORICE 3 sau mai multe produse

 

Dacă vrei ca locuința ta să fie cu adevărat specială și să le oferi oaspeților și familiei tale confortul suprem, îți sugerăm să alegi un set de lenjerie de pat din bumbac satinat 100%. Acest material luxos va impresiona pe oricine.

Bumbacul satinat este recunoscut pentru luxul său și este ideal pentru lenjeriile de pat de înaltă calitate. Fabricat din fibre de bumbac 100%, acest material previne supraîncălzirea și reduce transpirația pe parcursul nopții, oferind un somn liniștit și confortabil.

Unul dintre avantajele majore ale bumbacului satinat este textura sa deosebit de fină și strălucitoare, obținută printr-un proces de „mercerizare”. Acest tratament special face ca fibrele să devină mai puternice și mai strălucitoare, oferind o mai bună absorbție a pigmenților în timpul vopsirii.

În plus, bumbacul satinat are o densitate ridicată a firelor - 83 fire/cm^2, ceea ce îi conferă o durabilitate excepțională și o rezistență minimă la contracție în timpul spălării (până la 2%).

O altă caracteristică remarcabilă este tehnologia de torsionare specifică, unde fiecare fir este torsionat de patru ori, ceea ce crește considerabil rezistența materialului.

Modelele imprimate pe aceste țesături sunt realizate prin imprimare reactivă, cea mai modernă și calitativă tehnologie, care asigură culori intense și durabile, rezistente la spălări repetate chiar și la temperaturi înalte.

Temperatura recomandată de spălare: 40℃

Seturile sunt disponibile în diverse modele și dimensiuni, precum și opțiuni personalizate. Iată configurațiile standard:

Set de 3 piese:

 • Cearșaf: 150x210 cm - 1 buc.
 • Plic: 150x200 cm - 1 buc.
 • Față de pernă: 50x70 cm - 1 buc.

Set de 4 piese:

 • Cearșaf: 220x240 cm - 1 buc.
 • Plic: 220x220 cm - 1 buc.
 • Față de pernă: 50x70 cm - 2 buc.

Set de 5 piese:

 • Cearșaf: 220x240 cm - 1 buc.
 • Plic: 150x200 cm - 2 buc.
 • Față de pernă: 50x70 cm - 2 buc.
ML-20966---x

S-ar putea sa-ti placa

5 alte produse in aceeasi categorie:

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.